Plánujete dovolenku v Zuberci a hľadáte ubytovanie, ktoré vám poskytne nielen komfort, ale takisto kvalitné služby? Vybrali sme pre vás deväť najlepšie hodnotených ubytovaní, ktoré sú vhodné pre jednotlivcov, rodiny s deťmi aj väčšie skupiny. Poďme sa na ne pozrieť.

Drevenica Nela

Drevenica Nela

Pre každého, kto sa chce v Zuberci cítiť ako doma, je tu Drevenica Nela, v ktorej sa môže ubytovať až osem ľudí naraz. Objekt sa nachádza v krásnom a pokojnom okolí, pričom návštevníkom poskytuje dostatočne veľké parkovisko pri objekte, pripojenie na internet, LCD televízor a detský kútik. O pravú domácu pohodu sa postarajú dve útulné spálne a krb nachádzajúci sa v spoločenskej miestnosti.

Chata Kovalčík Zuberec

Kovalčík Zuberec

Chata Kovalčík Zuberec je ako stvorená pre rodiny s deťmi alebo menšie skupiny. Ubytovať sa v nej môže totižto len päť osôb. Nechýbajú jej však kvalitné služby, ako napríklad možnosť ubytovania menšieho psa, pripojenie na internet či parkovanie pri objekte. Poloha chaty je výborná hlavne pre tých, ktorí plánujú výlety v pohorí Západné Tatry – Roháče.

Apartmány Roháčik

Apartmány roháčik

Hľadáte vhodné ubytovanie pre väčšie skupiny alebo rodiny s deťmi? Práve ste ho našli. Apartmány Roháčik lákajú svojou celkovou kapacitou pre 13 osôb, veľkým areálom, podmanivými pohľadmi na okolitú prírodu a skvelým vybavením. Samozrejmosťou je parkovanie pri objekte a pripojenie na internet.

Chata penzión Škerda

Chata penzión Škerda

Chata penzión Škerda je krásnym ubytovacím zariadením, ktoré sa nachádza v tichej a pokojnej lokalite pri zurčiacom Studenom potôčiku. Okrem luxusne zariadeného interiéru vám poskytuje aj krásne upravené okolie a impozantný výhľad na Roháče. Samozrejmosťou sú plne vybavené kuchynky, krb a zrubový altánok, kde môžete prežiť príjemné letné večery.

Rekreačný dom Jany

Rekreačný dom Jany

Chcete si dobre oddýchnuť? Rekreačný dom Jany vám to veľmi rád umožní. V objekte sa môže ubytovať sedem osôb, takže je ideálny pre rodiny alebo menšie skupiny priateľov. Samozrejmosťou je pripojenie na internet a parkovanie pri objekte. Najmladším generáciám sa určite zapáči detské ihrisko s trampolínou, šmýkačkou, pieskoviskom a hojdačkou.

Villa Laura

Villa Laura

Pre každého, kto hľadá skôr luxusnejšie ubytovanie a nevadí mu zaplatiť zaň viac, môže staviť na Villu Lauru. Okrem klasických služieb, ako napríklad pripojenie na internet či plne zariadená kuchyňa, môžete využiť aj saunu, polpenziu alebo vlastnú posilňovňu. Najmenších určite poteší detské ihrisko s trampolínou, pieskoviskom a hojdačkou.

Chaty Cézar a Leon v Zuberci

Chaty Cézar a Leon v Zuberci

Nádherné okolie, pokoj a komfort? Presne to poskytujú Chaty Cézar a Leon v Zuberci, ktoré dokážu ubytovať až 20 osôb. Ideálne sú tak pre rodiny alebo väčšie skupiny priateľov. Návštevníkov poteší nielen skvelé vybavenie chát, ale takisto atrakcie pre deti, bazén a altánok na grilovanie.

Tiché prostredie, v ktorom sa chaty nachádzajú, zaručuje perfektnú dovolenku. V blízkosti objektu sa nachádza potôčik a niekoľko chodníkov na prechádzky.

Apartmán Natálka

Apartmán Natálka

Apartmán Natálka je ako stvorený pre stredne veľké skupiny. Poskytuje totižto lôžka pre 10 osôb. Návštevníci sa môžu tešiť z plne vybavenej kuchyne, hojdačky, trampolíny, preliezačiek a pieskoviska. Nechýba ani pripojenie na internet a parkovanie pri objekte.

Apartmány Lýdia

Apartmány Lýdia

Ak hľadáte pokojné miesto, kde načerpáte všetku stratenú energiu, Apartmány Lýdia sú výbornou voľbou. Naraz dokážu ubytovať až 12 osôb, pričom do apartmánov máte dva samostatné vchody. Poteší takisto LCD televízor, internetové pripojenie, parkovanie pri objekte a plne vybavená kuchyňa.

Užite si dovolenku v Zuberci aj vy!

Zuberec a jeho okolie lákajú milovníkov kultúry, histórie aj prírody. Nehľadiac na to, či vás bavia skôr múzeá, alebo inklinujete k náročným túram, určite si prídete na svoje. Ešte predtým, ako vycestujete, si však nezabudnite vybaviť výhodné ubytovanie. V najväčšom ubytovacom portáli Hauzi.sk nájdete ubytovacie zariadenie presne podľa svojich predstáv.