Evil Eye sú kvalitné a odolné športové okuliare, vyrobené v Rakúsku pomocou inovatívnych technológií. Ponúkajú výborný rozhľad a vysoký komfort nosenia za každých podmienok. Bez ohľadu na to, či ste turista, profesionálny športovec alebo radi aktívne trávite svoj voľný čas, so športovými okuliarmi Evil Eye ste dokonale vybavení na zvládnutie akejkoľvek turistickej, alebo športovej výzvy.

 DA 1565 MaxDraeger 2023 fullres

Športové okuliare Evil Eye na turistiku

Športové okuliare Evil Eye predstavujú vhodnú alternatívu voči dioptrickým, či slnečným okuliarom počas vašich turistických radovánok. Dokážu totiž spojiť výhody oboch typov okuliarov. Sú navyše odolnejšie a tak počas turistiky, či cykloturistiky zvládnu i horšie zaobchádzanie, či nejaké tie pády na zem.

Vďaka možnosti výmeny skiel taktiež budete môcť prispôsobiť typ okuliarovej šošovky rôznym podmienkam. Či už sa jedná o horskú turistiku, prípadne o turistiku v lese, či obyčajnú prechádzku pri vode, alebo v meste, budete si môcť zvoliť šošovky s požadovanou priepustnosťou pre svetlo, prípadne fotochromatické šošovky, či polarizačné šošovky.

Jedinečné športové okuliare

Športové okuliare Evil Eye sú dostupné vo viacerých veľkostiach a ich stranice je možné nastaviť podľa tvaru vašej tváre. Tak isto je možné nastaviť gumený nosník podľa tvaru nosa, čím sa zvýši pohodlie a komfort nosenia. V prípade, že trpíte nejakou očnou vadou, je možné športové okuliare Evil Eye osadiť dioptrickou okuliarovou šošovkou, prípadne dioptrickým klipom. Okuliarové šošovky od Evil Eye sú vyrobené v Rakúsku s vynikajúcim remeselným spracovaním.

ee FB 1200x900 so22 220114 4

Okuliarové šošovky

Športové okuliare Evil Eye sú osadené špeciálnym, takmer nerozbitným sklom so stabilizátorom svetla LST. Okuliarové šošovky sú dostupné vo viacerých odtieňoch s rôznou priepustnosťou svetla. K dispozícii sú tiež polarizačné šošovky a fotochromatické šošovky, ktoré sa automaticky stmievajú podľa svetelných podmienok. Ochrana pred UV žiarením je samozrejmosťou pri všetkých okuliarových šošovkách.

Dioptrická korekcia

Každý model športových okuliarov Evil Eye je možné vyhotoviť s dioptrickou korekciou a prispôsobiť sa tak vašim individuálnym zrakovým požiadavkám. Dioptrickú korekcia je dostupná vo viacerých formách. Využiť môžete napríklad dioptrický klip, či adaptér, prípadne si nechať vyhotoviť priamo dioptrickú okuliarovú šošovku. V takomto prípade je však dôležité voľbu dioptrickej korekcie konzultovať s v očnej optike, či očnej ambulancii.

 DA 2613 Bearbeitet MaxDraeger 2023 fullres

Kde zoženiem športové okuliare Evil Eye?

Športové okuliare značky Evil Eye nájdete v rôznych športových obchodoch, či očných optikách. Navštíviť môžete očnú optiku Visum v Bratislave, kde okrem pestrej ponuky modelov si budete môcť nechať vyšetriť zrak a následne si nechať zhotoviť do športových okuliarov Evil Eye dioptrickú korekciu. V očnej optike vám navyše pomôžu vybrať ten najvhodnejší variant športových okuliarov Evil Eye pre čo najlepší výkon pri vašich turistických, alebo športových aktivitách.